Welcome to Wuxi Samcy Equipment Co., Ltd!

叉車廠家

news

product

contact

Wuxi Samcy Equipment Co., Ltd.

Contact: Mr. Wang (Sales Manager)

Phone: +86-51085599388

Mobile: +86-13861699388

Website: www.samcy.com

Email:info@samcy.com

Address: MengCun village, Hudai town, Binhu District, Wuxi, Jiangsu, China

Zip code: 214161




Do you solve the common malfunction of the forklift

Your current position: Home >> News >> Technical knowledge

Do you solve the common malfunction of the forklift

Date of release:2018-01-02 Author: Click:

How to deal with all kinds of mechanical sudden failure or power failure?

Answer: all kinds of mechanical failure or sudden interruption should immediately restore the controller to "0" position and turn off the main switch.

1. what are the precautions for the safety operation of internal combustion machinery?

Answer: 1. before launching the operating lever in the empty, after starting to see whether the work of each instrument is normal, monitor the sound of the engine is different. The starting motor work time and restarting interval should not exceed the relevant regulations, the engine should be idle for 10 minutes before the three.2. operation, and the outdoor temperature is 0. It should be preheated to start when the temperature is above the specified temperature of the water. When starting, the.3. should be stopped at the designated position and arranged in order, hanging into the low speed gear, tightening the hand brake, taking the key and closing the doors and windows. Except for area).4. extinguish when refueling. No spark ignition operation is required between the spark plug and the high voltage line of the gasoline engine.

2. what are the rules for the speed of the forklift?

Answer: the speed of the machinery in the yard should be limited according to the site and mechanical properties. In general, the freight yard is not more than 15 km / h, and the platform is not more than 10 km / h. It is not more than 10 km / h on the platform. No turning on the ramp over 10%. No stacking operation shall be allowed on slopes of more than 5% kilometers/hours. All kinds of machinery should be watched by special persons across railway crossings and passed slowly, two times and three times.

3. what is the working volume of the cylinder, the total volume of the cylinder, and the compression ratio of the cylinder?

Answer: the volume between the top stop and the lower stop is called the working volume of the cylinder. The volume of the combustor and the working volume of the cylinder is the total volume of the cylinder. The ratio of the total volume of the cylinder to the chamber volume is called the compression ratio of the cylinder.

4. which cycle does an internal combustion engine circulate?

Answer: (1) the intake stroke (2) compression stroke (3) work stroke (4) exhaust stroke. The piston movement to the end of the stop point compression stroke end, the inlet and exhaust doors are closed, the combustible mixture in the cylinder is ignited by the spark plug, the burning gas expands fiercely and produces a lot of pressure, forcing the piston to move from the stop point to the stop point. The rod drives the crankshaft to rotate, converting the heat energy of the gas into mechanical energy and doing the work externally, so the working stroke is also called the expansion stroke.

5. what is the function of the gearbox?

Answer: change the torque and speed of the engine to make the forklift get the required traction and speed to meet the requirements of starting, climbing and speed in various road conditions.

6. what are the main factors that affect the service life of the universal joint?

Answer: the damage of the universal joint is marked by the wear of the cross axle journal and needle roller bearing. Lubrication and seal directly affect the service life of the universal joint. The price of the heap may sometimes cause the failure of the other parts of the transmission. Therefore, the maintenance and filling of the grease can ensure the good lubrication and the cleanliness of the grease in the prescribed time. It's very important.

7. when to use the hand brake mechanism?

Answer: (1) when the operation is finished, the forklift truck stops; (2) when the foot brake fails; (3) when the forklift truck has insufficient braking force on the downhill foot of the load; (4) when the forklift truck is in transit.

8. how often do the first class maintenance take place? What are the maintenance contents and technical requirements of the portal frames?

Answer: primary maintenance once a month: maintenance content: (1) check and adjust the lifting chain. (2) check cargo fork, iron card and fork frame. (3) check inside, outer door frame and main side roller.

Technical requirements: (1) chain no crack, corrosion and breakage, two chain length should be unanimously locked and tightened, fastening. (2) cargo fork, card iron and fork no deformation, crack and open welding phenomenon, cargo fork angle is not more than 90o, two cargo fork should be in the same horizontal plane. (3) the door frame rises and falls freely, the roller turns flexibly, no block and loose An open phenomenon.


堆高車價格

9. what is the basic structure of the internal combustion engine and what are the main components of the four stroke gasoline engine?

Answer: (1) The basic structure of internal combustion engine is: cylinder head, intake valve, spark plug, exhaust valve, piston, oil pan, cylinder block, connecting rod, crankshaft, flywheel.

(2) The four-stroke gasoline engine is mainly composed of crank-connecting rod mechanism, valve train and fuel supply system, ignition system, lubrication system and cooling system.

10. what is the technical requirement of the forklift standardization operation before commissioning?

Answer: (1) connect the power motor vehicle test. (2) the steering and braking walking mechanism is sensitive and reliable. (3) the hydraulic mechanism is normal. (4) the various parts are no different, no oil leakage (leakage) phenomenon.

(5) the lamp and the horn are complete and effective.

11. what are the types of mechanical malfunction of the forklift truck?

Answer: (1) the general phenomena of mechanical failure are loosening, falling off, deformation of parts, bad wear and matching, corrosion, corrosion, fracture, heat, noise and performance.

(2) the main types are damage of shell and structural parts, damage of transmission parts and damage of joints.

12. what is the function of the crankshaft?

Answer: the function of crankshaft is: (1) turn the thrust of the connecting rod into rotating force (torque), pass the crankshaft and flywheel to the transmission. (2) drive the camshaft, fan, cooling water pump, hydraulic oil pump and other devices. The composition of the crankshaft, take the 475C gasoline engine as an example to illustrate the crankshaft composition. Front axle, timing Gear, spindle neck, connecting rod journal, crankshaft arm, balance iron and flywheel.

13. what is the principle of the internal combustion forklift differential?

Answer: (1) when the forklift is moving in a straight line, the force of the left and right wheels passing through the semi axle to each axle gear is equal. (2) the star gear can not rotate around its own axis, and it is inserted into the 2.5 axis gear like a straight rod, so that the 2.5 axis gear is rotating at the same speed under the cross axle differential shell.

What is the role of the 15. flywheel?

Answer: (1) When the clutch engages with the flywheel, the power of the engine can be transmitted to the transmission. The transmission is the first one to receive the power.

(2) The inertia force of the flywheel is used to provide the force needed by the three non-working strokes of the piston to ensure the smooth rotation of the crankshaft and to store the energy in the running of the gasoline engine.

(3) a ring gear is installed around the flywheel for starting motor drive.

16. what are the aspects of the "stability" in the forklift operation?

Answer: (1) from a gear start, speed by gear. (2) first deceleration gliding, and then brake parking. (3) when walking can not zigzag snake. (4) the car can not stop the reverse driving. (5) before the steering should slow down. (6) aisle or uneven pavement to slow.

17. what are the "three checks" before and after the loading and unloading operations?

Answer: before homework "three checks": (1) the car door, hook chain, slot wheel, car window, car floor is good, the car inside clean and have no smell, different shape. (2) the state of goods. (3) equipment, protective equipment and protection signal security.

After the operation, "three checks": (1) vehicle cleaning, doors and windows closed, road clearance conditions. (2) cargo code, loading and reinforcement, the case of bitterness. (3) the withdrawal of protective signals and complete complete loading and unloading equipment and the state of stalling and discontinuation of power.

18. what are the technical requirements for fork lift fork lifting and handling goods?

Answer: (1) the pin is tight, the back door frame, lift the fork to the required height. (2) when the fork takes the code high goods, it is necessary to lift the pallets to the flute and retreat when the lower goods are 0.1M. (3) the goods and dangerous goods are easily collapsed and bound or supported by the safety rope.

19. what are the contents and technical requirements of fork lift fork handling cargo?

Answer: (1) counterpart: deceleration, the goods that are forked, the door frame tilting, and the fork. (2) the fork: the horizontal fork, the fork and the cargo stick, no collision, no scraping of other goods. When the goods are taken, "five Forks" should be done.

20. what are the contents and technical requirements of the fork lift truck?

Answer: (1) opposite fork: to the designated position, stop, drop fork, when the plate is slightly touchable, the door frame is forward, the cargo fork is falling to the pallet level, and the code high disc (piece) should be lifted to the vehicle at 0.1M below. (2) out of the cargo fork: lookout, flute, retreat, fork level out, no cargo and pallet.

21. what are the technical requirements for the first level maintenance of the hydraulic system of the internal combustion forklift?

Answer: (1) remove the hydraulic oil in the hydraulic tank, clean the filter, replace the damaged filter, clean the magnetic plug, and rejoin the filtrated hydraulic oil. (2) adjust the V seal ring of the inclined oil cylinder, the lifting oil cylinder and the side shifting oil cylinder, press the nut, and remove the leakage of the hoisting cylinder, the tilting cylinder and the side shifting cylinder. (3) replacement of the pipe leaks. Oil (oil seal) seals and damaged joints.

22. grade 1 maintenance technology requirements for the brake, foot brake and test brake selection valve of the diesel forklift brake system?

Answer: (1) hand brake: Lubricating hand brake lever each pin shaft. Check and adjust the clearance between the brake shoe and the brake drum to 0.4-0.6mm, and the contact surface is over 85%.

(2) foot brake: lubricate each pin, adjust pedal free travel to 10-15mm

(3) Test the performance of the brake selector valve: Place the brake selector valve in the position without cutting off the power on the uphill and downhill slope, and the effect should be good and obvious.


How does the 23. engine be lubricated?

Answer: because the lubrication strength required by the engine parts is related to their working conditions, the requirements for lubrication of different working conditions are different, so the lubrication methods for different engines should be different.

Lubrication of engine parts can be divided into two types according to the mode of oil supply: excitation and splash lubrication.

24. why is it not suitable for long time to use non working gear after the forklift starts?

Answer: because the non working gear (one gear, two gear) in series has the speed regulating resistance in series, the speed regulating resistor will consume part of the electric energy to achieve the goal of deceleration. But this speed regulation method has two disadvantages: one is the consumption of electricity and not the economy. Two is the long time use of resistance heating may cause fire. Therefore, the forklift is not suitable for a long time after starting. Use non work gear.

25. what measures should be taken immediately for an accident?

Answer: the accident should be taken immediately to rescue, prevent the expansion of the loss, collect the accident situation quickly, keep the accident scene without enlarging the loss, and should report the accident scene at the higher level in the same day. The major and major accidents should be reported to the Ministry of railways. The relevant leaders should immediately organize rescue and analysis treatment to the scene of the accident.

26. what is the reason for mixing the oil with the cooling water?

Answer: oil and cooling water are mixed in two situations: (1) there are oil and water mixing in the whole cooling system. (2) only the water is found in the oil pan. The first case is the rupture of the oil channel and the waterway. The latter is made by the leakage of the spark plug on the cylinder mattress. It is found that the above situation should be repaired in time. Reason.

27. what is the reason for the large amount of oil consumption?

Answer: (1) high oil pressure. (2) pipeline, joint oil bottom oil leakage. (3) the engine long and high-speed operation, the engine oil overheating evaporation and damage. (4) cylinder oil, is caused by the piston, piston ring or cylinder arm wear. (5) oil in the shell is too much oil, oil from the crankcase ventilation pipe.

What is the reason for the sound of the 28. clutch engagement?

Answer: (1) the separation bearing is lack of oil and bite, the seat sleeve is loose and loose. (2) the separation lever damage. (3) the separation fork loosens. (4) the friction piece fragmentation or the rivet loosening, the outcrop. (5) the damping spring break.

29. what are the working procedures for the unloading process of forklift trucks?

Answer: (1) fork lift to the location of the operation. (2) the head of the "first three checks" report, and confirm the requirements of construction. (3) the cargo crew again check the car number and goods, confirm the initial operation. (4) the job director layout work plan, safety division of labor. Notice, announcing the operation start.

30. what is the working principle of the battery?

Answer: (1) external inspection, often watch whether the shell is broken or whether the pole is corroded. (2) if the electrolyte is cloudy, the turbidity indicates that the electrolyte has impurities, the active material on the plate is serious and should be repaired. (3) the discharge degree of the electrolyte is measured by a high rate discharge instrument. (4) discharge test, check its capacity reduction, It is carried out according to the discharge method.

31. what is the cause of noise in the hydraulic system?

Answer: (1) the same as overloading the safety valve to open noise. (2) because the oil tank oil, or oil pump, oil pipe joint leakage and gas pump oil into the air when pump oil. (3) is too dirty oil, oil filter network blockage, or because oil viscosity is too big, oil pump pump oil difficult.

32. what is the "three good" and "four meetings" of the equipment? What is the "five set" of lubrication work?

Answer: "three good" is well managed. Good use. Good maintenance. "Four meetings" will be used, maintained, checked and eliminated.

33. how does the cooling water pump structure work and how does it work?

Answer: the cooling water pump of the engine generally adopts centrifugal pump. It is mainly composed of pump body, pump shaft, impeller, water seal, water inlet pipe and so on. From the inlet to the center of the impeller, the water is flung to the inner wall of the pump body by the impeller blade. A certain pressure is produced by the increase of the flow velocity of the water. Then the water flow of the water pump is flowing into the cylinder water jacket to realize the circulation of the cooling system.

34. what is the role of lubricating oil in engine lubrication system?

Answer: (1) lubrication: the clean oil is constantly sent to the friction surface of the engine working parts to form a good lubricating film (using the friction between the liquid to replace the rolling or sliding friction between the solid) to reduce the movement and wear of the machine parts.

(2) Cooling: Because of the circulating flow of engine oil, part of the heat generated by friction can be taken away, so that the temperature of the machine parts is reduced.

(3) cleaning effect: the friction metal scraps can be removed to keep the friction surface of the machine clean and reduce friction.

(4) Sealing effect: In the oil layer between piston and cylinder wall, the leakage of piston movement can be reduced, and the sealing between piston and cylinder wall can be increased.


What is the function of the 35. engine oil pump and how does it work?

Answer: the function of the oil pump is to send the oil to the friction parts of the engine to circulate the oil in the lubricating road to ensure the good lubrication of the engine. The oil pump is mostly the gear pump, which is composed of the gear pump and so on. When the engine works, the camshaft drives the active gear wheel of the pump body to turn. The oil is moved along the body wall of the pump. The mouth flow to the oil outlet, the formation of low pressure, producing suction, the oil in the oil box is inhaled into the oil inlet. And the oil at the outlet of the oil is more and more, the pressure increases, the oil is pressed to the friction parts to achieve compulsory lubrication.

36. what is the function of air filter? What parts does it consist of?

Answer: the function of air filter is to remove dust into the air of the vaporizer. The dust contains a large number of very hard small particles. If these particles enter the cylinder, the cylinder, piston, piston ring, valve inclined plane and other parts will be accelerated. Therefore, the air filter should be installed on the forklift engine to prolong the service life of the engine. Life.

37. what is the composition and function of the tilted oil cylinder of the forklift truck?

Answer: (1) in order to fork the goods quickly and conveniently, the door frame needs to be tilted forward; in order to prevent the goods from falling, the door frame should be tilted backward to ensure the stability of the goods. The front and back tilt of the door frame is completed by the inclined cylinder. (2) the inclined oil cylinder is made of piston, cylinder, piston rod, upper cover, lower cover, and tight nut. And the main parts of the CAG and other main parts. (3) the inclined oil cylinder has two oil holes interchangeable as the inlet and outlet. The piston is divided into the front and back cavity by the piston. The rear cavity is filled with high pressure oil and the front cavity is filled with high pressure oil.

38., what is the specific content of "eight prohibition" for forklift driving?

Answer: (1) forklift forklift is strictly prohibited on the crossing. (2) forklift truck is strictly forbidden to change suddenly. (3) prohibit hard turning and dead bend. (4) strictly prohibit two forklift trucks from walking with one piece of cargo. (5) prohibit high speed turn. (6) no emergency braking. (7) no steering when driving on more than 10% ramps. (8) Forklifts are not allowed to run long distances while operating on long platforms.

What are the components of the 39.- lifting mechanism?

Answer: the lifting mechanism is made up of the outer door frame, the inner door frame, the lifting oil cylinder, the tilted oil cylinder, the gear frame, the chain, the sprocket and the guide chain (slipper). The lifting mechanism is one of the most important parts of the forklift. It can complete the loading and unloading operations of the fork lift, lifting, landing and stacking of the goods. These processes rely on a set of liquid. The pressure system is implemented.

40. what is the structure and function of the inside and outside door frame of the forklift truck?

Answer: the lower part of the outer frame is articulated with the front of the frame to realize the front and back tilt of the frame. Its cross-section shape is groove shaped, some are made of standard steel and some are pressed by steel plate. The inner frame is inserted in the outer frame frame and can rise or fall along the inner wall of the outer door frame. Its section shape is also groove shaped with the outer door frame. It is also made of standard channel steel or steel plate.

What are the reasons for the inability of the 41. engine to start?

Answer: engine can not start, or sometimes start but quickly extinguish, the cause: (1) gasoline tank oil shortage or tubing switch did not open. (2) oil pipe plugging, breakage or joint leakage. (3) the vaporizer bad work, mixed gas or mixed gas too thin. (4) gasoline pump membrane rupture, connecting rod off to supply insufficient oil supply, very insufficient supply No oil can be pumped to the full pump. (5) there is water in the gasoline and ice blockage at the main nozzle of the carburetor. (6) gas resistance is generated to interrupt the supply.

45. what are the counterposition and forking processes of the forklift operation?

Answer: (1) the heavy load forklift truck stops to the place of delivery. (2) the fork rises to the necessary height of the delivery. (3) forklift is moved forward slowly to make the fork located above the tray (cargo). (4) the fork falls to the operating height, the forklift leaves, and begins the next round.

What's the use of the 46. axle?

A half axis is the driving shaft of the driving wheel (front wheel), that is the driving shaft. The forklift sometimes requires two wheels to rotate at different speeds. Therefore, the left and right two active wheels can not be connected with the same whole axis, but the two half axes are driven respectively by the connection of the differential. So the axle of the front axle is two half axes. The inner end of the shaft has a keyway, which interacts with the inner key slot of the semi axle gear, and receives the power from the differential. The outer end has a flange, which is connected with the front wheel hub to drive the wheel. The use of the half axis can be produced. The half shaft will bear a lot of torque, forcing the wheels to rotate to drive the forklift.

47. what is the reason for the inability of the engine to work?

Answer: (1) the piston cylinder is too worn, the cylinder pressure is insufficient. (2) the ignition time is too late, the valve can not be closed on time. (3) the valve clearance is too small, the valve is closed. (4) the air filter is blocked, the air flow is too small. (5) the ignition system is broken, the electric spark is too weak. (6) the vaporizer malfunction, gasoline pump or oil road malfunction (7) engine overheating. (8) intake manifold leakage. (9) oil viscosity is too thick or impurities in the oil more, so that the movement resistance increases.

48. what is the function of the hydraulic brake device of the internal combustion fork lift truck? What parts does it consist of?

Answer: the function of the hydraulic brake device is to make the driving forklift quickly stop or reduce the speed to ensure production safety and meet the needs of loading and unloading operation. The hydraulic brake device is mainly driven by the driving mechanism (including brake pedal, push rod, etc.), and the brake general pump (including the total pump piston, the skin bowl, the piston return spring, the working oil chamber, and the valve) The door, the oil storage room, the oil filling hole, the oil return hole, etc. and the brake (including the split pump, the piston brake shoe back spring, the brake shoe, the brake hub, etc.) and the oil pipe and so on.


50. what are the technical requirements for general cargo stacking standards?

Answer: Steady and tidy, big and small, heavy and light, arrowhead upward, unloading goods good or bad sub-code, damage can not be stacked, the car should be placed when the gap is large ladder code.

51. what is the reason why the lift rate of the fork lift truck is too slow after loading?

Answer: (1) the oil pump is worn out, the efficiency falls, the pressure is not enough; (2) the spring pressure of the distributor safety valve is too low or the steel ball and seat wear, the oil seepage occurs; (3) the valve body and the lifting valve stem are worn overly, and the clearance and the oil are produced; (4) the piston, seal ring and cylinder wall of the hoisting oil cylinder are too worn. Oil leakage; (5) pipe or tubing joint leakage of oil.

What is the reason for the insufficient pressure of the 52. internal fork hydraulic system?

Answer: (1) the tank level is too low or the oil suction pipe is blocked; (2) the pressure adjustment of the safety valve is too low to overflow early; (3) the pressure pipeline and the oil return road have collusion phenomenon; (4) oil pipe or tubing joint leakage; (5) oil pump failure, (5) oil pump failure,

53. what is the general method of judging mechanical faults?

Answer: ask: understand the situation, inquire about the cause of the failure.

Look: it is to observe the appearance, shape, status and location.

Listen: the fault is judged by the sound.

Check: it's a disintegration test.


The address of this article:http://www.demolicious-game.com/news/376.html

Key word:叉車廠家,電動叉車品牌,堆高車價格

Recently browse:

 堆高車價格

Contact: Mr. Wang (Sales Manager)

Phone: +86-51085599388

Mobile: +86-13861699388

Website: www.samcy.com

Email:info@samcy.com

Address: MengCun village, Hudai town, Binhu District, Wuxi, Jiangsu, China

Zip code: 214161

 

QQ截圖20180629162312.jpg

WeChat 

Please leave a message for us
Please input the message here, and we will contact you as soon as possible.
Name
Contacts
Tel
Telephone
Email
mailbox
Add
address
欧美三级片